Konzalting

Ostvarite najbolji mogući rezultat!

FILOZOFIJA

LUMIGEA je jedna od vodećih konzultantskih tvrtki. Njezin je cilj amortizirat utjecaj svijeta oko nas, bilo da je riječ o hotelima, trgovačkim centrima, muzejima ili vanjskim prostorima.

Stručnjaci studija LUMIGEA naprosto vape za ostvarenjem estetskih ciljeva i ispunjenju dizajnerskih zahtjeva s velikim stupnjem tehničke odgovornosti i mašte. Na tim osnovama, stručnjaci naše tvrtke su uvijek oprezni u pronalaženju optimalnih rješenja sukladno psihološkim nalazima te mogućnosti implementacije predmeta, kako bi ti zahtjevi bili zadovoljeni. Svjetlo se rabi za poboljšanje prostora: da bi se definirala njegova važnost te ostvario najbolje moguće raspoloženje svih koji borave u njemu. S dvadesetak godina iskustva u dizajnu svjetla kao i dizajnu svjetiljki pa i namještaja, u kontekstu poslovnog i privatnog sektora, LUMIGEA može dramatično promijenit iskustvo u određenom prostoru, kako korisnika tako i klijenata.

Tvrtka posluje internacionalno sa brojnim međunarodnim uspješnim projektima u Europi, Srednjem istoku i Americi. Radi se o nezavisnoj kući koja se bavi projektiranjem rasvjete bez komercijalnih relacija s bilo kojom proizvodnom ili trgovačkom kućom.

USLUGE

Uzmite u obzir da je ovo pregled tipičnih usluga koje nudi LUMIGEA. Kako bi bili u mogućnosti prodiskutirat opcije u vezi vaših potreba, molim da nas kontaktirate a mi ćemo vam dostavit našu ponudu: lumigea@lumigea.com ili +385 (0)98 240 300. Posao dizajna ćemo prokomentirat u četiri faze.

Koncept / Preliminarni dizajn

Sastanci i diskusije se vode kako bi se utvrdili svi elementi vašeg zahtjeva kao i drugi našto manje bitni parametri. Za to nam treba naki osnovni nacrt u elektronskom obliku, temeljem kojega će vam naši stručnjaci načinit ponudu. Naon toga slijedi sastanak s našim arhitektonskim dizajnerom i dizajnerom interijera za definiciju svih mogućih okvira zadatka a sa ciljem jedinstvene odredbe ideja i filozofije. LUMIGEA tada priprema seriju nacrta i ilustracija za bolje razumjevanje a koje se prezentiraju klijentu. Po odobrenju, LUMIGEA nastavlja s radom.

Pripremit će se preliminarna pokusna instalacija prema našem projektu i instrukcijama konzultanta rasvjete. Uz svaku svjetiljku će pisati proizvođač,, model, anaga i svjetlosni tok. Ako bude potrebno načinit će se pokazni crteži za teško dostupne svjetiljke i/ili posebne građevinske zahvate koji se trebaju izvest. Također, pokazati će se crtežom i shemama, sustav upravljanja koji bi trebao biti instaliran. Osim toga, navest će se preliminarni trošak. Treba zapamtit da se sigurnosna rasvjeta ne uključuje u ovaj dio projekta, jer ona spada u nadležnost električara.

Razvoj dizajna i dokumentacija

Ova faza nastupa nakon odobrenja prethodne. Uključuje potvrdu prethodno demonstrirane rasvjete i budžeta.

LUMIGEA će producirat sve potrebne nacrte u AutoCAD sučelju, te ih predat konzultantu rasvjete. Na nacrtima će se označit sve svjetiljke sa njihovim respektivnim jedinstvenim oznakama, snagama, svjetlosnim tokom, posebnim dodacima (sjenila, filteri..), sustavom upravljanja te cijenama. Sve će se svjetiljke ucrtati u obliku kakve su stvarno te dimenzijama koje zaista imaju.

Također, LUMIGEA će pripremit cijelu projektnu dokumentaciju koja obuhvaća tablice svjetiljaka, izvora svjetla, i relevantnih fotometrijskih podataka. Također dati će se lista specifikacija sustava upravljanja koji je predviđen za određeni prostor.

U ovoj fazi se navode prave cijene svjetiljaka, sustava upravljanja i ostalih elemenata. Izrađuju se osnovne simulacije kako bi se klijenta do kraja upoznalo sa novom rasvjetom.

Natječajna dokumentacija i revizija

Sve informacije iz prethodne faze se trebaju usuglasit sa klijentom, prije nastavka. Kad su usuglašene, projekt se predaje konzultantu elektrike, za uklapanje u njegovu natječajnu dokumentaciju.

Konzultant rasvjete ostaje na raspolaganju konzultantu elektrike zbog mogućih pojašnjenja ili izmjena, te u slučaju da investitor traži dopunske podatke.

Implementacija i predaja

Konzultant elektrike preuzima nadzor nad svim instalacijama na dnevnoj bazi, od nabavke izprojektiranih svjetiljaka i ostale svjetlosne opreme do svih i najmanjih električarskih komponenti.

Kad se bude radila pokusna instalacija, konzultant rasvjete će biti nazočan kako bi prilagodio sve sustave sa ciljem njihova ostvarenja projektirane atmosfere.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naše znanje dolazi od:

brand logo
brand logo
brand logo
brand logo

Do danas su nas priznali i potvrdili:

brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo